|

Kuchnia polska/Polish cuisine

ŻUREK      
(400g/670g)     12,90             
Tradycyjny żurek z wiejską kiełbasą, podawany w chrupiącym chlebie zapiekanym w piecu.

Traditional polish soup with country style sausage, served in a bowl made of crispy bread.

   
PIEROGI  
Ruskie (8 szt.)
with potato and cheese.
 
Z mięsem (8 szt.)
with meat.
 
Z kapustą i grzybami (8 szt.)
with cabbage and mushroom.
 
(250g)    16,00



(250g)    18,00


(250g)    16,00

Pierogowa micha (20 szt.)
Dumpling mix

(750g)    38,00
BIGOS CHŁOPSKI   (400g/650g)20,00
Bigos z różnych gatunków mięs oraz kapusty, podawany w chrupiącym chlebie zapiekanym w piecu.

Sour cabbage cooked with various kinds of meats, served in a bowl made of crispy bread

   
PÓŁ KACZKI   (500g/800g) 45,90
Pół kaczki z zapiekanymi jabłkami, podawane z dodatkami

Half of roasted duck, grilled with apples, served with pomegranate sause and your choice of side

   
KOTLET SCHABOWY
Traditional pork cutlet

(200g/530g) 30,00
Kotlet panierowany ze schabu z kostką, podawany z zapiekaną kapustą i podsmażanymi ziemniaczkami

Traditional pork cutlet served with bigos and fried potato wedges

 

Menu